| 1.Бананово-яблучний - легкий ванільний бісквіт, йогуртово-банановий крем з кусочками яблука. Самий не алергенний торт, підходить маленьким діткам | | 2. Вишневий- ванільний бісквіт, йогуртовий вершковий крем з кусочками вишні, з невеликою кислинкою |
| 3. Полуничний -ванільний бісквіт, йогуртово-полуничний крем з кусочками полуниці, можна з додаванням банану
|
| 4. Фруктовий мікс - це мікс всіх фруктів, які є в наявності, немає точного переліку, ванільний бісквіт, йогуртовий крем з кусочками фруктів (наприклад - яблуко, персик, банан, полуниця...) | | 5.Екзотик - ванільний бісквіт, йогуртовий крем з кусочками екзотичних фруктів (ананас, персик, манго, тощо...) |
| 6. Ягідний - ванільний бісквіт, йогуртовий крем з кусочками ягід (полуниця, смородина,вишня т.п.). Тортик з кислинкою |
| 7.Лохина – +50грн/кг, ванільний бісквіт, йогуртовий крем з кусочками лохини або чорниці, що є в наявності
| | 8. Шоколадно-полуничний-шоколадний бісквіт, йогуртовий крем з кусочками полуниці, можна з додаванням ягід - смородина, вишня | | 9. Шварцвальдский– шоколадний бісквіт, йогуртовий крем з кусочками вишні, можна з додаванням коньяку
|
| 10. Шоколадно-абрикосовий - шоколадний бісквіт, йогуртовий крем з абрикосовим джемом
| | 11. Шоколадно-апельсиновий - -шоколадний бісквіт, шоколадний крем з цедрою апельсина | | 12. Шоколадно-банановий - шоколадний бісквіт, йогуртовий крем з бананом
|
| 13. Шоколадний з черносливом -шоколадний бісквіт, сметанний крем з чорносливом, можна з додаванням арахісу | | 14. Брауни з кокосом - +100 грн/кг шоколадний кексовий бісквіт браіні, ніжний крем з кокосом, з додаванням арахісу
| | 15. Шоколадно-малиновий - грн/кг - шоколадний бісквіт, йогуртовий крем з малиновим джемом |
| 16. Трюфельний -шоколадний бісквіт, трюфельний крем |
| 17. Золотий ключик -ванільний та шоколадний бісквіт, вершковий крем з вареною згущенкою
| | 18. Кавово-горіховий - ванільний бісквіт, вершковий крем з вареною згущенкою, пропитка кавова, з додаванням арахісу
|
| 19. Капучіно - ванільний та шоколадний бісквіт, вершковий крем з вареною згущенкою та шоколадний крем, кавова пропитка
| | 20. Тірамісу- +150 грн кг - ванільний бісквіт , ніжний вершковий крем з додаванням мякого сиру, кавова пропитка
|
| 21. Шоколадно-горіховий - шоколадний бісквіт, вершковий крем з вареною згущенкою з арахісом |
| 22.Сметанік – ванільний та шоколадний бісквіт, сметаний крем | | 23.Медовик – медовий бісквіт, сметаний крем
| | 24. 4 зустрічі– - 4 коржа – шоколадний, з арахісом, з изюмом та маком, вершковий крем зі згущеним молоком
|
| 25. Наполеон +100 грн/кг не об`ємний торт - листкове тісто з масляно-заварним кремом
|
| 26. Снікерс - +100 грн/кг – ванільний та шоколадний кексовий бісквіт брауні, ніжний крем з вареною згущенкою та шоколадний крем, прослойка київського торту з арахісом
| | 27. Пражський-+150 грн/кг - шоколадний бісквіт, масляний шоколадний крем, прослойка яблучного джему |
| 28. Захер – +100 грн кг шоколадний кексовий бісквіт брауні, шоколадний крем з додаванням абрикосового джему |
| 29. Брауні з вишнею – +100 грн кг – шоколадний кексовий бісквіт брауні, ніжний крем з вишнею, можна з лохиною, або полуницею, тощо |
| 30. Естерхазі – +200 грн кг– тонкі білкові коржі з арахісом, масляно-заварний крем з вареною згущенкою, з додаванням арбикосового джему
|
| 31. Три шоколади мусс +100 грн/кг – три слоя вершково-шоколадного муссу , прослойка шоколадного кексового бісквіту брауні
| | 32. Чізкейк – +200 грн/кг – основа з печива+ніжний крем з м`яким сиром. Може бути класичним або з додаванням полуниці, манго, лохини, вишні, або шоколадний, карамельний
|
| 33. Полуничний мус – +100 грн за 1 кг - йогуртовий мусс на основі з ванільного бісквіту, прослойка полуничного компоте, може бути також з іншими смаками, лохина, вишня, малина
|
| 34. Тірамису з маскарпоне та савоярді – +200 грн за 1 кг -печиво савоярді, ніжний крем з маскарпоне, кавово-кон`ячна пропитка
| | 35. Київський - +200 грн/кг – білкові коржі з арахісом, масляно-заварний крем шалот
| | 36. Чізкейк брауні з лохиною – +200 грн за 1 кг - шоколадний кексовий бісквіт брауні, ніжний крем з додаванням м`якого сиру та лохини, може бути декілька прослойок бісквіту, залежно від ваги
|